TR
TR
 

Blog

u-tipi-helezon-konveyor.jpg

U Tipi Helezon Konveyörler ve Fiyatları

Helezon konveyörlerin kullanılma amacı katı akışkanların beslenmesi ve taşınması sonrası dozajlama işlemi içindir ve birçok sektörde de kullanılmaktadır.

OZB marka helezon konveyörler rakiplerine göre daha uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Çünkü OZB helezon konveyörlerindeki helislerin üretim teknolojileri farklıdır ve malzeme özellikleri oldukça kalitelidir.

OZB helezon konveyörleri, standart olarak boru tipi, U tipi ve dikey tip olarak üretilmektedir. Bunlara ek olarak farklı sektörler ve müşteri taleplerine uygun olarak özel üretimler de yapılmaktadır.

U helezon konveyörler tasarımları gereği bir bunker ya da filtre altında daha çok rastlanan ve tozun toplandığı noktadan , başka noktaya transferine yardımcı olan helezon konveyör kombinasyonudur.
 
Genellikle alçı tesislerinde ve mikronize maden tesislerinde kullanılan bu üniteler çap 150mm, 200mm, 250mm, 300mm, 350mm, 400mm olarak imal edilebilir durumdadır.
 
Farklı hatve ve helis yönleri ile ayarlanan kapasite, döküş ağzı ve toplayıcı helezon konveyör imal edilmektedir.
 
Aynı zamanda maden endüstrisinde kullanılan ağır şartlara uygun olarak ağır hizmet sınıfında ağır hizmet konveyörlerde ürün gamımızda yer almaktadır. Kireç tesisleri, alçı fabrikaları, alçı plaka fabrikaları, yapı kimyasal tesisleri, kuru karışım fabrikaları ve cam fabrikaları başlıca kullanım alanlarıdır.
 
Tüm helezon konveyör fiyatları ve satın alması hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz https://www.ozb.com.tr/form/ linkindeki formu doldurabilir ya da satis@ozb.com.tr adresine mail gönderebilirsiniz.
0(312) 472 04 04 Çetin Emeç Bulvarı, Lizbon Caddesi, No: 6 İç Kapı No: 4 Dikmen, Ankara/Türkiye 06460 info@ozb.com.tr
Copyright © 2020 OZB | Özbekoğlu Silo Ekipman Yedek Parçaları - Tüm Hakları Saklıdır.
0(312) 472 04 04
Çetin Emeç Bulvarı, Lizbon Caddesi, No: 6 İç Kapı No: 4 Dikmen, Ankara/Türkiye 06460
info@ozb.com.tr
Copyright © 2020 OZB | Özbekoğlu Silo Ekipman Yedek Parçaları - Tüm Hakları Saklıdır.